Sport, Ştiri locale

Victorii importante pentru Sepsi-SIC și Sepsi OSK în meciurile de miercuri

Echipele de baschet feminin și fotbal din Sfântu Gheorghe au câștigat meciurile pe care le-au jucat miercuri seara în fața miilor de suporteri care au făcut o atmosferă frumoasă în tribunele Arenei Sepsi, dar și pe noul stadion de fotbal din oraş.

Fetele antrenate de Zoran Mikes au obținut prima victorie în finala Ligii Naționale de baschet feminin, scor 76-61 împotriva FCC ICIM Arad. Pentru Sepsi-SIC urmează diseară de la ora 19:00, tot în Arena Sepsi, meciul doi al finalei. Succes!

Publicitate

 

Aşa cum era de așteptat, meciul de fotbal a fost mai echilibrat decât cel de baschet, Universitatea Craiova fiind una dintre echipele de top ale campionatului și aflându-se într-o formă bună în ultimele partide. Cu toate astea, Sepsi OSK a reuşit să își impună jocul ofensiv și să câștige partida cu scorul de 2-1, goluri marcate de Ștefănescu și Golofca, respectiv Ivan.

Cristiano Bergodi: „Un meci extraordinar!”

Cristiano Bergodi i-a lăudat pe jucătorii lui Sepsi pentru dăruire și a vorbit despre secretul victoriei cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

„Ei plecau cu prima șansă, sunt în play-off, pe val, dar băieții au făcut un meci extraordinar! Atunci când vezi o echipă care are dăruire și atitudine, pot doar să-i felicit. Sunt foarte mulțumit. Am avut și alte ocazii, pe lângă goluri. Avem spirit de echipă, grupul este unit. Unii jucători au evoluat chiar foarte bine. Am încercat să nu lăsăm spații, pentru că sunt foarte buni pe contraatac. Gustavo intră în interior, are sclipiri, dar băieții au rezistat și am jucat iar bine până la golul din final. Probabil că în retur vor fi 30.000 de oameni”, a spus Cristiano Bergodi.

Returul va avea loc peste două săptămâni la Craiova.

Pentru Sepsi OSK urmează un meci foarte important în campionat, deplasarea de sâmbătă la liderul play-out-ului, Rapid București.

Foto: Facebook Sepsi OSK / Facebook Sepsi-SIC

Publicitate
banner we radio