Ştiri

Vasluianul care a câştigat marele premiu la Loto şi-a ridicat banii. Ce vrea să facă bărbatul cu cele 3 milioane de euro

Vasluianul care a câştigat marele premiu la Loto 6/49 s-a prezentat miercuri, 25 ianuarie, la sediul Loteriei Române din Bucureşti, pentru a-şi ridica premiul. Câştigătorul are 40 de ani, este „un om echilibrat” şi „un familist convins”. El nu a dorit să îşi facă publică identitatea.

„Mulţumesc lui Dumnezeu şi Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune”, este mesajul transmis de câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49.

Premiul în valoare de  16.693.565,48 lei a fost câştigat un un bilet cu trei variante simple, jucat la agenţia 37200 din incinta unui complex comercial din Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Loteriei Române, câştigătorul este din Vaslui, are 40 de ani şi este „un om echilibrat”, „familist convins”. Nu are copii, dar doreşte să înfieze unul sau mai mulţi.

„A aflat că este câştigatorul marelui premiu luni, 23 ianuarie, dar a reacţionat cu foarte mult calm. Soţia a fost ceva mai emotivă, izbucnind în plâns. Ne-a mărturisit că va continua să joace, ca şi până acum, variante simple, atât la Loto 6/49 cât şi la Loto 5/40. Cu banii câştigaţi doreşte să-şi deschidă o afacere dar şi să ajute secţia de oncologie a spitalului din Vaslui”, au anunţat reprezentanţii Loteriei Române.

Secţia de Oncologie a spitalului din Vaslui este închisă de mai bine de un an de zile, după ce a rămas fără medici. Bolnavii de cancer din judeţ, aflaţi în stare gravă, sunt nevoiţi să facă naveta la clinici din Iaşi pentru a beneficia de tratamentul care le mai dă speranţă la viaţă.

Câştigătorul marelui premiu joacă la Loto 6/49 şi Loto 5/40 de când avea 18 ani şi întotdeauna a jucat variante simple. Numerele pe care mizeză sunt alese de fiecare dată la întâmplare. După aplicarea impozitului, suma care îi rămâne câştigatorului este de 12.570.236,48 lei.

Publicitate
banner we radio