Sport, Ştiri locale, Video

VIDEO. Valentin Suciu după înfrângerea cu Juventus: “Inexplicabilul se produce cam des. Se întâmplă ceva pe viața extrasportivă a jucătorilor”

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a ajuns la al 7-lea meci consecutiv fără victorie, după ce a condus pe terenul lui Juventus, dar s-a văzut învinsă, în final, de echipa care în primele 14 etape nu avea nicio victorie. După meci, antrenorul formației din Sf. Gheorghe a lansat un atac către propriii jucători, iar una dintre țintele principale este Patrick Petre.

Valentin Suciu își suspectează elevii că ar avea o viață extrasportivă dezordonată, care se reflectă în rezultatele slabe ale echipei. Se bazează și pe o informație pe care a primit-o, însă vrea să o și verifice, înainte să ia măsuri împotriva fotbaliștilor.

La conferința de presă, tehnicianul a dat și numele unui jucător care l-a dezamăgit: Patrick Petre, precizând, însă, că jucătorul de 20 de ani împrumutat în acest sezon de la Dinamo nu este singurul vinovat. Așteaptă o schimbare din partea tânărului mijlocaș ofensiv, care nu o dată a fost în centrul scandalurilor din cauza derapajelorr sale: chiar tatăl lui, fost căpitan la Dinamo, a dezvăluit, în urmă cu o lună, că la un moment dat a sunat la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare pentru a cere să i se rupă contractul cu „câinii”.

„Inexplicabilul se produce cam des, asta este problema la noi. Trebuie să vedem fiecare jucător în parte ce a făcut și nu mă refer numai la prestația din joc. Se întâmplă ceva, e inadmisibil să picăm așa, fizic și psihic, când toată lumea are toate condițiile: salariile la zi, primele la zi. Se întâmplă ceva pe viața extrasportivă. O să analizăm și cine se face vinovat trebuie să răspundă, pentru că în fotbal, dacă nu joci cu sufletul și nu ești determinat, nu ai nicio șansă”, a spus Valentin Suciu, la finalul meciului Juventus București – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1.

„Asta suspectez eu. E și o concluzie logică și este și o informație aruncată, așa. Acum, rămâne de văzut dacă o să fie fondată sau nefondată”, a mai spus antrenorul de la Sepsi.

„Patrick e un jucător foarte talentat, dacă nu unul dintre cei mai talentați din România. Am discutat foarte mult cu el, din păcate nu prea a înțeles unele momente. Sper să se trezească și el la realitate. Are o șansă enormă la noi, unde își poate confirma valoarea și poate să ajungă un jucător de bază la o echipă de top. Dar, cu atitudinea pe care o are, din păcate nu poate. Rămâne de văzut dacă o să își schimbe mentalitatea, în primul rând, pentru că acolo are probleme.

O să discutăm cu el, o să încercăm să îl ajutăm, dar pentru asta trebuie să își dorească el, în primul rând, nu să ne dorim noi mai mult decât el. E junior, eu mă așteptam să mă ajute echipa; acum, nu el e singurul vinovat. Toată echipa este de vină”, a spus Valentin Suciu, la conferința de presă de la finalul partidei.

Publicitate
banner we radio