Sport, Ştiri locale

Valentin Suciu, antrenor Sepsi OSK: „Suntem mulţumiţi de parcursul echipei în acest sezon, dar ne dorim mai mult”

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Valentin Suciu, a vorbit despre evoluţia echipei sale în meciul de la Mioveni, pierdut de covăsneni cu 2-0 în etapa cu numărul 19 a Ligii a II-a.

„Am prins o zi mai proastă şi o echipă bine organizată, experimentată. Ocazii au fost, am avut o bară la 1-0, de exemplu. Consider că ne-am bătut, în mare parte, singuri. Am făcut greşeli individuale şi colective. Din ocaziile pe care ni le-am creat nu am reuşit să marcăm.

Mai avem o săptămână să ne pregătim până la meciul cu Braşov, suntem conştienţi că e greu. Fiecare meci are istoricul lui.

Jucătorii sunt profesionişti, noi i-am ales, ştiam ce pot, ştiam potenţialul lor şi au adus aportul, au înţeles că fără muncă nu se poate. Înca nu am rupt gura târgului în deplasare, meciurile de acasă le pregătim altfel.

În viaţa unei echipe se pot întâmpla multe. E imposibil să domini un campionat cu atâtea echipe şi cu atâtea jocuri, dar încercăm să scoatem maxim din fiecare joc. Astăzi nu ne-a reuşit.

Putem să ne considerăm mulţumiţi de parcursul echipei în acest sezon, dar întotdeauna ne dorim mai mult. Urmează o vacanţă bine meritată”, a declarat antrenorul de la Sfântu Gheorghe, Vali Suciu, la Sport Total FM.

Publicitate
banner we radio