Ştiri locale

Vă mulţumim pentru cifrele de trafic record în mediul online din judeţul Covasna!

La nici doi ani de la lansarea oficială a postului nostru de radio, am ajuns să câştigăm încrederea voastră, cei care ne-aţi ales ca o principală sursă de ştiri în limbă română din judeţul Covasna atât pe FM cât şi în mediul online.

După recordul din luna februarie (24.298 de vizitatori unici pe www.weradio.ro, lider al site-urilor media de limba română din judeţ), în luna martie ne-aţi adus cifre la fel de impresionante!

Publicitate

Cifre pe care voi ni le-aţi dăruit, şi pentru care vă mulţumim!

\"Trafic

Site-ul www.weradio.ro a fost accesat în luna martie de aproape 24.000 de vizitatori unici, demonstrând o constanţă foarte ridicată în ceea ce priveşte numărul de oameni care ne au ca sursă principală de informaţii.

Postările paginii noastre de Facebook au ajuns în luna martie la un număr record de peste 640.000 de utilizatori unici cu un engagement de peste 244.000 (likes, comments, shares)! Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat \”organic\”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

În ultima săptămână din luna martie, în doar şapte zile, pagina noastră de Facebook a înregistrat un record de aproape 440.000 (reach) de utilizatori „atinşi” de postările noastre, dintre care peste 120.000 (engagement) au comentat, share-uit sau au dat like la postări!

\"Trafic

Materialele video de pe pagina noastră de Facebook au fost vizionate de peste 324.000 de ori, printre cele mai urmărite fiind cel care arăta o familie de urşi şi care a fost realizat cu o camera-trap în situl Ciomad-Balvanyos din judeţul Covasna în cadrul Transilvanian Wildlife Project, dar şi montajul video cu manifestările de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni de la Sfântu Gheorghe.

De asemenea, ştirile şi postările video din finala Campionatului Naţional de Baschet feminin, câştigată de Sepsi Sic, au fost de asemenea foarte urmărite atât pe Facebook cât şi pe site.

Şi pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de ascultătorii noştri şi să le aducem informaţiile cât mai repede cu putinţă, vom insista în perioada următoare pe transmisiile video în direct (live broadcast) pe pagina de Facebook We Radio, de la cele mai importante evenimente care se întâmplă în oraş şi judeţ!

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio