Ştiri locale

Va fi construită o cofetărie pe insula din zona lacului de la Gară

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat joi, în şedinţa lunii octombrie, Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI) pentru construirea unei cofetării pe insula din zona lacului de la gară.

Conform proiectului, cofetăria va avea o structură de lemn cu acoperiș metalic, fiind o construcţie de 118mp, cu 31 de locuri pentru clienţi, bar, terasă în aer liber, vestiar și grupuri sanitare, iar valoarea lucrărilor e estimată la aproape 1,6 milioane de lei.

Publicitate

Tot în proiect se mai precizează, printre altele, că această cofetărie se doreşte a fi una open-space, urmând ca singurele zone închise să fie grupurile sanitare și vestiarul pentru personal. Se estimează, că lucrările vor fi terminate în mai puţin de un an.

Reamintim că insula din zona lacului de la gară a fost achiziţionată de Primărie în primăvara acestui an, lucru care a întârziat lucrările de reabilitare a întregii zone, pentru a putea fi sincronizate cele două proiecte. Lucrările la lacul de la Gară sunt programate să fie finalizate în prima jumătate a anului viitor.

Publicitate
Publicitate
banner we radio