Ştiri locale

USR-PLUS Covasna: „Vom merge înainte cu toată forța dând dovadă de transparență, decență, competență”

Alianţa USR-PLUS Covasna a obţinut la Alegerile Parlamentare de duminică un scor mult mai bun în judeţ decât la alegerile locale din septembrie.

Conform rezultatelor provizorii publicate de AEP, USR-PLUS s-a situat pe locul 4 în judeţul Covasna, cu 4,8% din voturi la Senat, la mică distanţă de PNL.

Publicitate

Preşedintele USR Covasna, Dulanyi-Balogh Szilard, le mulţumeşte tuturor celor care au avut încredere și i-au votat.

„Alegerile Parlamentare ne-au demonstrat că am reușit scoruri bune în localitățile unde avem organizații. În următorii 4 ani va fi prioritatea noastră zero să creștem alături de noi, cei mai vechi, oameni tineri și organizații noi care corespund principiilor noastre. Noi în politică locală am ales, poate un drum nespectaculos, și anume să încercăm din toate răsputerile să reprezentăm pe toți laolaltă, indiferent de etnie. Poate acest fel de a face politică este unul nespectaculos, dar din punctul nostru de vedere este drumul potrivit, etic, constructiv. Pe acest drum va merge în continuare organizația noastră. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat. Vom merge înainte cu toată forța dând dovadă de transparență, decență, competență”, este mesajul liderului USR Covasna.

Publicitate
banner we radio