Ştiri locale

USR-PLUS a câştigat primăriile Întorsura Buzăului şi Valea Mare

Candidatul USR-PLUS, Raul Urdă (foto sus), a câştigat funcţia de primar al oraşului Întorsura Buzăului, devansându-l pe profesorul Leca Băncilă, care a candidat pe lista ALDE pentru al patrulea mandat.

„Felicitări echipei de oameni nebuni care au crezut într-un vis! Cei care au câştigat cu adevărat suntem noi, toţi întorsurenii, cei care de mâine, indiferent de culoarea politică, va trebui sa formăm o mare familie pentru a ‘Îndrepta Întorsura’. Mulţumesc din suflet tuturor!”, a scris Raul Urdă pe pagina sa de socializare.

Preşedintele USR Covasna, Dulanyi-Balogh Szilard, a declarat că formaţiunea pe care o conduce a câştigat şi Primăria comunei Valea Mare, dar, în ciuda acestui rezultat este decepţionat de scorul obţinut la Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna.

„Spre durerea mea, se pare că nu am reuşit intrarea în Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi nici în Consiliul Judeţean Covasna. Mă domină o stare de bucurie şi durere-frustrare. Pentru că ştiu că puteam aduce o contribuţie serioasă la bunul mers al oraşului şi judeţului. O altă durere este că sunt un om de echipă şi mă doare că munca unei echipe minuscule, de 50 de zile rămâne fără roade în municipiu şi în judeţ şi pentru asta, în calitatea mea de coordonator campanie USR Covasna, îmi cer scuze faţă de colegii mei şi îmi asum întreaga responsabilitate, chit că am dat mai mult de 100% timp de 50 de zile. În schimb, sunt super-fericit că în ciuda faptului că suntem o filială judeţeană care funcţionăm ca şi activitate politică de 1 an şi 9 luni am reuşit să câştigăm două primării: Primăria oraşului Întorsura Buzăului şi Primăria comunei Valea Mare. Este puţin, este mult, nu ştiu, decideţi voi”, a scris liderul USR Covasna, pe pagina sa de Facebook.

(Agerpres)

Publicitate