Info Trafic, Ştiri locale

Urmărire la Estelnic între poliţiştii covăsneni şi un şofer beat

Joi, 31 august 2017, polițiștii din Estelnic, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat un autoturism care avea o traiectorie de mers nefirească, astfel că au executat semnalele regulamentare pentru oprirea acestuia, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar în cele din urmă acesta a rămas suspendat pe o punte pietonală.

La volan a fost identificat un bărbat care emana halenă alcoolică, iar în urma testării s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul în cauză nu avea nici permis de conducere. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Publicitate

Totodată, polițiștii au constatat că în autoturism se mai afla o persoană, un bărbat, care a fost identificat ca fiind proprietarul mașinii respective. Acesta este cercetat de polițiști pentru încredințarea unui vehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio