Ştiri locale

Urmărire în trafic şi focuri de armă trase de poliţiştii covăsneni

UPDATE!

In cursul zilei de marti, intregul prejudiciu a fost restituit partii vatamate, a intervenit impacarea partilor, iar procurorul a dispus clasarea cauzei. Soferul autoturismului a primit o amenda de 500 de lei si i s-a retinut permisul de conducere pentru ca nu a oprit la semnalele politistilor.

Publicitate

__________________________________________

Mai multe persoane suspectate de furt au fost oprite marţi de poliţiştii covăsneni cu focuri de armă, după o urmărire în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, în cursul dimineţii de marţi un bărbat din zona Târgu Secuiesc a sesizat, prin numărul unic de urgenţă 112, faptul că mai multe persoane i-au sustras din locuinţă aproximativ 5.000 de lei, după care au plecat cu un autovehicul înmatriculat în Bulgaria. În scurt timp autovehiculul a fost depistat în trafic pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, dar pentru că şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor aceştia au pornit în urmărire, reuşind să oprească autoturismul pe raza localităţii Lunca Câlnicului din judeţul Braşov, după ce au tras focuri de avertisment în plan vertical, iar apoi şi înspre pneurile maşinii.

„Trei persoane aflate în maşină, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 29 şi 38 de ani, din judeţul Prahova, au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări. Poliţiştii continuă căutările în cazul unei a patra persoane, o femeie, care ar fi fugit de la faţa locului”, menţionează purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, într-un comunicat de presă.

Înainte de a fi prinşi, fugarii au aruncat pe geamul maşinii o parte din bani şi au reuşit să treacă inclusiv de un baraj al Poliţiei, pe DN11, la limita judeţelor Covasna şi Braşov. Doi bărbaţi şi o femeie din autoturism, cu vârste între 29 şi 38 de ani, au fost prinşi de poliţiştii, în timp ce o altă femeie a reuşit să fugă, sărind gardul în curtea unui localnic.

Localnic: „M-am dus şi-am întrebat-o „Da ce, pe cine căutaţi?” Zice „a avut bărbată-meu accident cu maşina.”

Femeia care a reuşit să scape este căutată acum inclusiv cu câini de urmărire. Poliţiştii au stabilit că hoţii sunt din judeţul Prahova şi au reuşit să recupereze o parte din banii furaţi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

(Agerpres)

Vezi >>> AICI <<< VIDEO cu acţiunea poliţiştilor!

Publicitate
banner we radio