Ştiri

Unirea Shopping Center din Brașov se transformă în spital privat

Surse din domeniul medical susțin că clădirea Unirea Shopping Center ar urma să se transforme cel târziu anul viitor în spital. Potrivit acestora, negocierile dintre proprietarii Unirea Shopping Center și suedezii de la Medicover ar fi destul de avansate, clădirea pretându-se unei astfel de utilizări, scrie bizbrasov.ro.

Medicover este al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private din România,după MedLife și Regina Maria, cu afaceri de 252 de milioane de lei în 2015. Anul trecut, suedezii au deschis patru clinici în Ploieşti, Braşov, Galaţi şi Cluj-Napoca și au cumpărat o clinică medicală în Pitești.

Publicitate

Grupul Medicover, care include clinicile, spitalul și laboratoarele Synevo, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii medicale integrate pacienţilor din 14 ţări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienţi anual şi peste 13.000 de angajaţi.

Unirea Shopping Center Brașov a fost inaugurat în martie 2008 în urma unei investiții anunțate de 35 de milioane de euro. Magazinul are 65 de spatii comerciale, mare parte din ele goale, cu suprafata totala de circa 15.000 de metri patrati.

Publicitate
banner we radio