Ştiri

Una dintre cele mai longevive trupe din Romania se destramă!

Trupa Hi-Q le pregăteşte fanilor ultima surpriză înainte de retragere. Este vorba de un concert aniversar cu care îşi vor încheia activitatea după 18 ani. Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea vor continua fiecare pe drumul lui.

Dana Nălbaru o să continue în muzică, în timp ce colegii ei de trupă şi-au ales două domenii total diferite. Mihai Sturzu va merge pe drumul politicii, în timp ce Florin se va ocupa de promovarea artiştilor pe internet.

Publicitate

„Nu suntem certaţi şi rămânem prieteni. Nu a fost nimeni de vină, am ales doar un moment simbolic pentru a anunţa că trupa Hi-Q îşi încheie activitatea şi că fiecare se va ocupa de propriul proiect. Dana va cânta şi va compune, iar Mihai va continua activităţile în domeniul tineretului. Eu am o agenţie digitală care promovează muzica şi imaginea artiştilor pe site-uri, bloguri, campanii online, Facebook, Twitter, Instagram şi YouTube\”, a declarat Florin pentru Ziarul Ring.

Trupa Hi-Q este una dintre cele mai longevive din România, însă au fost şi momente grele care au adus într-un final răsplata. Plecarea Danei a fost un lucru bun, spune Florin, care recunoaşte că şi întoarcerea ei a fost salutată de către fani.

„Cel mai mare succes al trupei Hi-Q a fost că a rezistat 18 ani. Ne-am menţinut în muzică şi în topuri de când aveam 16 ani. E cea mai longevivă trupă de după revoluţie. Nici Voltaj, nici Direcţia 5 nu au 18 ani. Eşecuri? Chiar şi plecarea Danei s-a dovedit a fi ceva bun, întoarcerea ei a fost un moment aplaudat. Toate lucrurile au un sens, chiar şi cele care, la prima vedere, par negative”, a mai declarat Florin.

Cifrele trupei Hi-Q

În cei 18 ani de activitate, trupa Hi-Q a avut 8 hituri no.1, 7 albume, dintre care unul „Best of”, înregistrat 100% acustic. Pe lânga asta, Dana, Mihai şi Florin se mândresc cu cele 1000 de concerte susţinute şi 26 de videoclipuri cu care au făcut istorie.

Publicitate
Publicitate
banner we radio