Ştiri

Un tânăr a fost amendat pentru că a criticat primarul pe Facebook

Cosmin Răzvan Bîrsan, un tânăr din oraşul Odobeşti, s-a trezit amendat cu suma de 600 de lei, de la poliţia oraşului unde locuieşte.

Amenda a primit-o, în urma unei sesizări a şefilor din primăria locală, condusă de primarul PSD Daniel Gheorghe Nicolaş, sesizare având ca obiect postările făcute pe cele două conturi de Facebook, unde tânărul critică aproape zilnici autorităţile oraşului.

Publicitate

„Utilizând conturile «Bîrsan Cosmin Răzvan» şi «Democraţia a murit», a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa Primăriei Odobeşti şi a funcţionarilor publici din această instituţie, lezându-le demnitatea şi onoarea”, se arată în procesul verbal de amendă.

Şeful Poliţiei Odobeşti confirmă măsura luată împotriva tânărului. „Vă rog să vă uitaţi şi dumneavoastră la postările de pe contul «Democraţia a murit». Ele au caracter public. Amenda a fost dată în urma unei plângeri venită de la primărie”, a spus comisarul şef Iosif Coman, şeful Poliţiei oraşului Odobeşti.

Cetăţeanul amendat are postări de tipul „Aloo, Domnule Comandant de Miliţie! Odobeşti-Vrancea Curată!“

Tânărul amendat a ţinut să precizeze: „Am luat o amendă din partea Poliţiei PSD Odobeşti pentru injurii şi expresii jignitoare adresate Primăriei Odobeşti. Aşadar, aveţi grijă toţi. Oare câte amenzi ar trebui date tuturor internauţilor care îşi spun părerea pe Facebook!? Democraţia a murit, Comunismul TRĂIEŞTE”, a scris tânărul după primirea amenzii.

Publicitate
banner we radio