Ştiri locale

Un tânăr din Covasna, elev al Școlii de Poliție Câmpina, a încercat să se sinucidă

Un elev al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, originar din judeţul Covasna, a încercat marţi după amiază să se sinucidă, poliţiştii urmând să deschidă o anchetă în acest caz.

Potrivit conducerii Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina, un elev în vârstă de 19 ani a încercat să se sinucidă, folosind un briceag. „A venit în zona dormitoarelor, de la baie, având o plagă înjunghiată în abdomen. E în afara oricărui pericol acum. I se acordă îngrijiri medicale la spital”, a declarat Vasile Tache, comandatul Şcolii de Poliţie din Câmpina.

Publicitate

Elevul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina, cu o ambulanţă. „Rana nu este superficială, dar nu îi pune viaţa în pericol”, a declarat dr. Daniel Nicolae, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

R.V. și-a provocat o rană în zona abdominală cu un briceag. Speriat probabil de gestul comis, elevul s-a deplasat în camera de internat, unde colegii săi au dat alarma, sunând la 112. Din primele informații, se pare că tânărul a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza unor probleme familiale. Comandantul școlii de poliție a precizat că părinții elevului, care locuiesc în Covasna, au fost anunțați, iar aceștia se deplasează deja către spitalul din Câmpina unde fiul lor se află internat în stare stabilă.

„După ce va fi externat, elevul va primi consiliere psihologică, însă cel mai important este să discute cu membrii familiei”, a completat comandantul unității.

Publicitate
banner we radio