Sport, Ştiri locale

Un polonez şi un kenyan, noile transferuri ale Sepsi OSK

Clubul de fotbal Sepsi OSK a anunţat trei transferuri în ultimele zile, fiind vorba de un polonez, un kenyan şi un tânăr român de doar 17 ani.

Primul transfer anunţat în acest weekend de Sepsi OSK a fost cel al unui nou tânăr de perspectivă s-a alăturat lotului Sepsi OSK. Este vorba despre mijlocaşul Călin Popescu, de 17 ani, care a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu clubul din Sfântu Gheorghe, cu opţiune de prelungire. Tânărul jucător a evoluat ultima oară pentru ASU Poli Timișoara.

Publicitate

Sepsi OSK l-a transferat şi pe fundașul central polonez Sebastian Rudol, care a evoluat ultima oară pentru Pogon Szczecin. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. Sebastian Rudol a reprezentat Polonia la nivel de tineret, el evoluând pentru naționalele U19 și U21. 

„E o nouă provocare pentru mine și sunt foarte motivat”, a spus Sebastian Rudol. El a mai povestit că a discutat despre Sepsi OSK și despre România cu Cornel Râpă (fostul jucător al celor de la FCSB), care în prezent evoluează în Polonia.

Duminică, Sepsi OSK a reușit să perfecteze un nou transfer: internaţionalul kenyan Abud Omar (27 de ani) a devenit oficial jucătorul echipei. Fundaşul stânga a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu clubul din Sfântu Gheorghe. Abud Omar a jucat ultima oară la Cercle Brugge, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Slavia Sofia.

Publicitate
banner we radio