Ştiri locale

Un nou tip de proiecte finanţate de Consiliul Local Sfântu Gheorghe

Sesiunea de depunere a proiectelor de promovare a sănătății mintale și fizice este deschisă până la 7 martie 

Pe lângă concursurile de proiecte de tineret, culturale și sportive, Consiliul Local Sfântu Gheorghe a lansat un nou apel de înscrieri. Finanţarea nerambursabilă pentru programele de promovare a sănătății mintale şi fizice vor fi acoperite de la bugetul local și sunt deschise persoanelor fizice și juridice, asociațiilor și fundațiilor. Grupurile țintă pot fi de toate vârstele: copii, adulți, persoane în vârstă. Valoarea finanțării pentru cererile de la bugetul local este de 500.000 de lei.

Publicitate

Se va acorda prioritate programelor de prevenire și de consolidare a comunității, care pot fi ateliere de lucru, prelegeri sau chiar cursuri organizate în cadrul unei instituții de învățământ. Scopul concursului este de a promova un stil de viață sănătos, sănătatea fizică și mintală și consolidarea comunității. Pentru cei interesați, va fi organizată o întâlnire personală în viitorul apropiat, în cadrul căreia vor fi oferite informații detaliate și îndrumare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 7 martie 2022, ora 16:00, la Biroul de Relații cu Clienții, Informații și Registratură al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe. Selecția și evaluarea cererilor depuse vor avea loc între 8 și 24 martie.

Formularele de înscriere se pot obține de la sediul Primăriei, camera 28, zilnic între orele 8.00 și 14.00, sau pot fi descărcate de pe site-ul sfantugheorgheinfo.ro, dând click AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0267 316 957 sau să trimiteți un e-mail la zoltan.vnagy@sepsi.ro.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio