Ştiri

Un director adjunct a fost demis pentru că posta bancuri pe Facebook, în timpul serviciului

Ministrul Sănătăţii a declarat că a dispus demiterea unui director adjunct din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani pentru că, în timpul serviciului, posta bancuri pe Facebook, acesta având şi atribuţii legate de vaccinare.

„Mi-a fost sesizat faptul că, în timpul programului, între orele 9.00-15.00, domnia sa posta bancuri şi alte lucruri pe Facebook, în condiţiile în care dumneaei răspunde de asistenţa medicală şi era director adjunct pe asistenţă medicală, deci avea nenumărate atribuţii în ceea ce priveşte înclusiv vaccinarea. M-am gândit să o scutesc de aceste atribuţii, că să aibă mai mult timp să stea pe Facebook”, a declarat Florian Bodog, ministrul Sănătăţii.

Publicitate

Florian Bodog a precizat că acesta a fost singurul motiv pentru care a luat această decizie, iar directoarea nu a prezentat niciun argument în apărarea sa.

„Am rugat-o pe directoarea DSP din minister să ia legătura cu dânsa, nu a dat nicio explicaţie, nu am primit nicio explicaţie, aşa că i-am încetat mandatul. Motivul demiterii este că în timpul serviciului face altceva decât ceea ce are în fişa postului”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

Pe lângă funcţia de conducere din cadrul Direcţia de Sănătate Publică Botoşani, Laura Acatrinei este şi medic epidemiolog.

Pe pagina personală de Facebook, de exemplu, vineri, în intervalul 09.53-16.44, a avut 14 postări, cele mai mult fiind bancuri şi citate.

Publicitate
banner we radio