Info Trafic

Un covăsnean beat și fără permis a provocat un accident în județul Brașov

Un bărbat de 34 de ani din localitatea covăsneană Belin este cercetat penal de polițiștii brașoveni, după ce s-a urcat la volan băut și fără permis, și a provocat un accident rutier pe un drum comunal din localitatea Feldioara.

Potrivit IPJ Brașov, accidentul s-a petrecut la începutul săptămânii trecute. Bărbatul, care nu era singur în mașină, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în șanț. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,80 g/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

„Accidentul s-a produs la data de 10 octombrie a.c. când, în jurul orei 22:30, polițiștii rutieri au fost direcționați să se deplaseze pe drumul comunal DC 36 din localitatea Feldioara, unde un autovehicul a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanțul drumului. În urma cercetărilor care au fost efectuate la fața locului, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 34 de ani din localitatea Belin, județul Covasna. Pentru că acesta, dar și pasagerul cu care se afla în autovehicul prezentau leziuni, polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj medical la fața locului. De asemenea, după verificarea legalității documentelor, polițiștii au stabilit că cel aflat la volanul mașinii nu este deținător de permis de conducere, iar alcoolemia pe care o avea în aerul expirat era de 0,80 g/l, după testarea cu aparatul etilotest”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Covăsneanul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului, dosar fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov care va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio