Ştiri locale

VIDEO. Un covăsnean a luat 4 de „DA” la Românii au Talent

Un covăsnean a făcut spectacol pe scena de la Românii au Talent, reușind să obțină 4 de „DA” de la jurați, după ce a redat la tubă celebrele piese de pe coloanele sonore ale filmelor Star Wars și Mission Impossibile.

Csoma Attila are 26 de ani, este din comuna Reci, județul Covasna, și este membru al Fanfarei Transilvania, alături de care a cântat în toată lumea, obținând diferite premii.

Publicitate

Momentul său a fost difuzat la ProTV în emisiunea de vineri seara, și i-a încântat pe cei 4 jurați, care l-au trimis în etapa următoare.

Vezi AICI VIDEO cu momentul lui Attila din emisiune.

„Nu-mi închipuiam că poți să cânți muzica asta la tubă. Eu nici nu aud într-o orchestră mai amplă ce face tuba, dar acum am înțeles. Credeam că face din când în când ca o morsă, ca un uliu”, a spus Florin Călinescu la finalul numărului.

Covăsneanul a povestit că a învățat să cânte singur, încurajat de un profesor din sat care i-a făcut cadou o tubă în speranța că va completa fanfara satului care la momentul respectiv nu mai avea o persoană potrivită care să cânte la acest instrument.

A studiat muzica la Liceul de Arte din Sfântu Gheorghe, iar în prezent, când nu este cu fanfara la spectacole prin lume, muncește ca zugrav.    

Premiul cel mare pus în joc în această ediție a emisiunii – concurs este în valoare de 120.000 de euro, iar câștigătorii locurilor 2 și 3 vor pleca acasă cu 20.000, respectiv 10.000 de euro.

Sezonul cu numărul 11 Românii au Talent a adus și o schimbare în componența juriului, Mihai Petre fiind înlocuit de actrița Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio