Ştiri locale

Un covăsnean a atacat un poliţist cu cuţitul

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii covăsneni au fost solicitați să intervină pe raza comunei Brăduț, la o locuință unde a fost sesizat un scandal.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar la vederea oamenilor legii presupusul agresor a devenit recalcitrant și a ieșit în stradă având un cuțit în mână. Polițiștii au încercat să aplaneze situația și să îl liniștească pe bărbat. Acesta a încercat însă să-l agreseze pe unul dintre polițiști, iar după a ce a fost imobilizat și încătușat a fost condus la sediul poliției pentru verificări.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a reieșit că bărbatul de 56 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a avut un conflict spontan cu unul dintre vecinii săi, iar concubina acestuia a intervenit pentru a împiedica escaladarea situației, întrucât acesta plecase cu un topor spre locuința vecinului.

Bărbatul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Față de acesta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar ulterior procurorul de caz a dispus cercetarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru faptele sale.

banner we radio