Ştiri

Un copil de 12 ani a murit într-un accident rutier. Maşina era condusă de fratele său, care nu avea permis

UPDATE: 

Accidentul a fost produs de fratele victimei, un tânăr de 19 ani, care nu avea permis şi conducea o maşină cu volan pe partea dreaptă. În maşină erau şi mama celor doi, precum şi unchiul acestora.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat că în urma cercetărilor, s-a stabilit că nu era la volan copilul de 12 ani, aşa cum s-a crezut iniţial, ci fratele său, un tânăr de 19 ani.

„La volanul maşinii implicate în accident a fost fratele copilului de 12 ani, care a decedat. Este vorba de un tânăr de 19 ani, care nu deţine permis de conducere. Acesta era la volanul unei maşini cu volan pe partea dreaptă. În maşină se mai aflau mama şi unchiul celor doi copii”, a spus Gheorghiţă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice fără drept.

_________

Ştirea iniţială:

Un copil de 12 ani a murit, marți, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Băcești, județul Vaslui, după ce mașina în care se afla a lovit un cap de pod. Primele informații arată că la volan era chiar băiatul decedat.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost singura victimă găsită la locul producerii accidentului din comuna Băcești.

„A fost găsit inconștient, au început manevrele de resuscitare, însă nu a răspuns, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Polițiștii au stabilit că mașina a lovit un cap de pod și fac cercetări, având bănuiala că la volan era chiar copilul de 12 ani, care a decedat.

banner we radio