Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Un camion cu mai multe substanţe s-a răsturnat în apropiere de Chichiş

UPDATE ora 15. Traficul a fost reluat in conditii normale pe DN12 intre Coşeni şi Chichiş
__________________________

Un camion care circula pe DN 12 s-a răsturnat luni dimineaţă între localităţile Coşeni şi Chichiş, iar traficul rutier a fost deviat pe o rută ocolitoare.

Publicitate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, Nicoleta Marin, camionul, condus de un şofer în vârstă de 58 de ani din Bucureşti, transporta substanţe chimice şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Drumul este momentan blocat, iar traficul rutier dinspre Chichiş spre municipiul Sfântu Gheorghe a fost deviat prin Ozun.

Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe pentru investigaţii, iar în urma testării a reieşit că nu consumase băuturi alcoolice, a precizat Nicoleta Marin. Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, aflat la volanul unui camion înmatriculat în București, care transporta mai multe tipuri de substanțe chimice, a pătruns pe acostament și a pierdut controlul asupra direcției de mers, ieșind în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, cpt. Gunea Maria-Veronica, a declarat că la faţa locului au intervenit două autospeciale din Sfântu Gheorghe şi un echipaj SMURD, iar o macara încearcă să repună camionul pe şosea.

Conform ISU Covasna, cu ajutorul unei macarale au fost scoase din autocamion trei recipiente (capacitatea fiecărui recipient era de cca 1000 litri) care conţineau, conform etichetării, acid sulfuric şi hipoclorit de sodiu  şi a fost repus pe carosabil autocamionul.

(Agerpres)

Foto: ISU Covasna

\"Camion \"Camion

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio