Ştiri

Un braşovean şi-a „vândut” soţia pe Internet

Un braşovean de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru proxenetism după ce şi-a oferit propria soţie pentru servicii sexuale, pe internet, postând anunţuri pe pagini de socializare, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţiştii braşoveni s-au autosesizat în acesta caz încă din data de 3 ianuarie, după ce au văzut un anunţ pe o pagină de socializare prin care se ofereau servicii sexuale. După mai multe luni de filaj, oamenii legii au constatat că bărbatul îşi „vindea“ propria soţie pe internet contra unor sume de bani.

Publicitate

Purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, a declarat că poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Serviciului Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic, cu sprijin tehnic din partea structurilor de specialitate, au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, de unde au ridicat mai multe bunuri care pot fi probe ]n dosar.

Potrivit anchetatorilor, clienţii racolaţi pe internet de bărbat erau cei care propuneau locul de întâlnire, pentru ca astfel să fie mai greu de găsit.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, apoi magistraţii Judecătoriei Braşov au emis, pe numele bărabtului, un mandat de arestare preventivă pentru proxenetism.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Publicitate
banner we radio