Ştiri locale

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Sfântu Gheorghe

Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Sfântu Gheorghe a ales să-și pună capăt zilelor, duminică seara, sărind de la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea Hărniciei. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Lt. Marius Tolvaj, ne-a precizat că apelul a fost făcut în jurul orei 20:00, iar echipajele ajunse la fața locului au încercat să îi salveze viața bărbatului, însă fără succes.

Publicitate

„S-a deplasat un echipaj la fața locului, bărbatul a fost găsit pe asfalt, era în stop cardiorespirator, s-au început manevrele de resuscitare. În sprijin a intervenit și un echipaj SAJ cu medic, dar nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar medicul a declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna.

Pista pe care merg anchetatorii este că bărbatul s-ar fi aruncat în gol, însă cercetările în acest caz continuă.

„Este vorba despre un bărbat de 67 de ani care, din primele informații, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc de pe Aleea Hărniciei. (…) Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii decesului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

(Ioana Ardeleanu)

Foto: covasnamedia.ro

Publicitate
banner we radio