Info Trafic, Ştiri locale

Un bărbat a murit la Sfântu Gheorghe după ce a fost călcat de un autobuz

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit, joi dimineaţă, după ce a fost călcat de un autobuz în municipiul Sfântu Gheorghe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin, a precizat că accidentul s-a petrecut într-o staţie de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, în timp ce bărbatul încerca să urce în autobuz.

“Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că bărbatul a încercat să urce într-un autobuz care deja se pusese în mişcare dintr-o staţie pentru mijloace de transport în comun şi a fost acroşat, ajungând sub autovehicul. Bărbatul şi-a pierdut viaţa, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment. Autovehiculul implicat nu face parte din reţeaua de transport public de persoane”, a declarat Nicoleta Tolvaj Marin.

Potrivit unor surse, autobuzul aparţine unei societăţi private şi este folosit pentru transportul muncitorilor, iar bărbatul a murit după ce una dintre roţi a trecut peste el.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio