Info Trafic, Ştiri locale

Un autotren şi un autocar, implicate într-un accident rutier la Sântionlunca

Un accident rutier, în care au fost implicate un autotren şi un autocar, s-a petrecut miercuri după-amiază pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc, pe raza localităţii Sântionlunca, unde traficul a fost restricţionat temporar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, tamponarea nu s-a soldat cu victime, dar traficul a fost întrerupt circa o jumătate de oră pe ambele sensuri, conducătorilor auto recomandându-li-se în acest interval să folosească ruta ocolitoare DN 13E Reci-Sfântu Gheorghe-DN 12-Chilieni-Coşeni-Chichiş.

Ulterior, traficul a fost reluat parţial, circulaţia desfăşurându-se dirijat, alternativ, pe o singură bandă.

Nicoleta Marin a precizat că în judeţul Covasna ninge, iar carosabilul este acoperit, pe alocuri, cu un strat subţire de zăpadă, de aproximativ un centimetru.

***

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:45), în judeţul Covasna, traficul rutier este întrerupt pe DN12 Sfântu Gheorghe – Băile Tuşnad, în zona localităţii Micfalău, din cauza unei tamponări în care au fost implicate un autocamion cu remorcă şi un autoturism. Circulaţia va fi reluată după ce ansamblul de vehicule (care blochează drumul) va fi tractat. În judeţul Covasna ninge, iar carosabilul este acoperit, pe alocuri, cu un strat subţire de zăpadă (de aproximativ un centimetru).

Publicitate
banner we radio