Info Trafic

UPDATE! Trafic blocat în Chichiș din cauza unui accident

UPDATE 22 August:

Accident pe DN11 în comuna Chichiș, din cauza neacordării priorității de trecere

Publicitate

Marți, în jurul orei 07:55, pe DN 11 în Chichiș, aproape de limita cu județul Brașov, a avut loc un accident rutier.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că un bărbat de 69 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Europa din comuna Chichiș, a pătruns pe DN 11 fără să acorde prioritate unei autoturilitare ce circula regulamentar dinspre Târgu Secuiesc spre Brașov.

În urma impactului șoferul autoturismului a fost rănit ușor. Ambii conducători auto implicați au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșiri infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le reamintesc șoferilor că respectarea normelor de circulație rutieră, adoptarea unei conduite preventive și atenția sporită îi feresc de accidentele rutiere.

Nu forțați intrarea în intersecții dacă observați autovehicule care circulă pe drumul prioritar. Există posibilitatea să apreciați în mod eronat distanța la care se află, ori viteza cu care se deplasează acestea. Oricât de tare v-ați grăbi gândiți-vă că ați pierde mai mult timp dacă ați fi implicat într-un accident, decât atunci când așteptați un minut în plus la intersecție pentru o asigurare temeinică.

UPDATE: 08:40

Circulatia pe DN 11 a fost reluata si se desfasoara dirijat, pe un singur fir alternativ. O persoană a fost transportata la spital. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.Persoana aflata in autoturism a fost descarcerata și este transportată la UPU Sf Gheorghe.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Covasna, traficul este blocat pe DN11 Sfântu Gheorghe -Braşov, în  localitatea Chichiş, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav.

„Din primele informații, în urma impactului 3 persoane implicate în eveniment din care 1 încarcerată ”, arată o informare a IPJ Covasna.

Se estimează că traficul va fi reluat în aproximativ 45-60 de minute.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, și SAJ e la fața locului cu alte două ambulanțe. În accident sunt implicate trei persoane, dintre care una încarcerată, informează ISU Covasna

 

FOTO: ISU COVASNA

 

 

Publicitate
banner we radio