Ştiri locale

UDMR Covasna îl susţine pe subprefectul Cosmin Boricean pentru ocuparea funcţiei de prefect

Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, joi, că organizaţia pe care o conduce susţine numirea subprefectului Cosmin Boricean în funcţia de prefect al judeţului.

„Îl susţinem pentru funcţia de prefect. A dovedit, în primul rând, că este un om cu suflet, parolist, iar de când este în funcţia de subprefect a dovedit că este şi un bun profesionist şi un organizator bun”, a declarat Tamas Sandor.

Publicitate

Cosmin Boricean, în vârstă de 40 de ani, a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Covasna în ianuarie 2020, la propunerea PNL, în locul lui Necolaie Radocea.

Cosmin Boricean a lucrat în învăţământ, apoi ca manager în mediul privat, iar în ultimii ani a avut funcţii de conducere în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Covasna şi a fost consilier judeţean din partea PNL.

Discuţiile legate de înlocuirea actualului prefect al judeţului Covasna, Iulian-Constantin Todor, numit în decembrie 2019 la propunerea Partidului Mişcarea Populară, au apărut în spaţiul public după alegerile parlamentare din 2020, care au dus la schimbarea configuraţiei politice a Guvernului.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio