Info Trafic, Ştiri locale

Turul României la Ciclism trece joi prin judeţul Covasna

Turul Ciclist al României sau Mica Buclă este cea mai importantă competiție ciclistă desfășurată pe teritoriul României. Aceasta este organizată de Federația Română de Ciclism și a ajuns la cea de a 52-a ediție.

Competiția este alcătuită din 5 etape, care se vor desfășura în perioada 11-15 septembrie 2019, în care s-au înscris peste 20 de echipe – aproximativ 120 de cicliști.

Iubitorii de ciclism pornesc din municipiul Cluj Napoca și ajung în zone simbol ale României – Sighișoara, Brașov, Piatra Arsă, cursa încheindu-se după cinci zile de pedalat în București.

Turul Ciclist al României tranzitează județul Covasna în data de 12 septembrie cu ocazia celei de-a doua etape care începe anul acesta la Brașov. Cei 177 de km de traseu vor trece prin mun. Târgu Secuiesc către jud. Vrancea, prin Parcul Natural Putna-Vrancea, și se vor încheia la Focșani, în Piața Unirii.

Pe raza județului Covasna se preconizează că cicliștii vor pedala pe traseul DN 11 – Chichiș (limita cu jud. Brașov) – Ozun – Moacșa – Tg. Secuiesc – Tinoasa – DN 2D – Ojdula – limita cu jud. Vrancea, în intervalul orar estimativ 12:25 – 14:25, timp în care circulația pe drumurile publice va fi temporar restricționată.

Restricționarea circulației pe drumurile publice se va face în mun. Târgu Secuiesc pe traseul E 574 dinspre Brașov – întrarea în Târgu Secuiesc – strada 1 Decembrie 1918 (Centura orașului) – str. Fabricii – str. Bem Jozsef – DN 11 spre Tinoasa – în intervalul estimativ 13:15 – 13:40, pentru traversarea caravanei.

Măsurile de ordine vor fi asigurate de lucrătorii de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

banner we radio