Ştiri locale

Trenduri şi oportunităţi, în vizorul Conferinţei Regionale de Turism de la Balvanyos

Trendurile globale şi oportunităţile existente în domeniul turismului se numără printre temele Conferinţei Regionale de Turism, ce va avea loc luna viitoare în staţiunea Băile Balvanyos.

Potrivit organizatorilor, conferinţa se adresează, în principal, antreprenorilor şi furnizorilor de servicii din domeniul turismului din regiune, respectiv proprietarilor unităţilor de cazare, managerilor de restaurante, agenţiilor de turism şi altor furnizori de servicii, dar şi organizaţiilor de turism locale şi regionale, instituţiilor de învăţământ, precum şi tuturor celor interesaţi să înceapă o afacere în industria ospitalităţii.

Publicitate

Conferinţa va oferi celor prezenţi o imagine de ansamblu asupra situaţiei turismului regional şi viitorului acestuia, precum şi posibilitatea de a se pune la curent cu cele mai recente tendinţe, tehnologii şi inovaţii din domeniu.

„Având în vedere tendinţele globale şi potenţialul turistic local, conferinţa are pe prim plan construirea de relaţii, dezvoltarea comună şi dezvoltarea competenţelor în domeniu. Veţi putea face cunoştinţă cu cele mai recente tehnologii şi idei noi, pentru a vă extinde competenţele. Puteţi construi relaţii profesionale prin întâlniri personale. Digitalizarea este, de asemenea, cel mai bun instrument pentru ca în domeniul turismului ofertele să fie câştigătoare şi o experienţă remarcabilă pentru clienţi. Întrebarea este, dacă poate să fie competitivă în faţa inflaţiei, a preţurilor volatile ale energiei, a lipsei de forţă de muncă şi a schimbărilor rapide ale preferinţelor clienţilor”, se arată într-o postare pe pagina www.konferencia.ro.

Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 noiembrie, la Băile Balvanyos, iar la acesta vor fi prezenţi, de asemenea, diverşi specialişti din România şi Ungaria, care vor vorbi, printre altele, despre trendurile din domeniul balnear, despre gastronomie şi cultura vinului, artă fotografică şi marketing turistic.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio