Info Trafic

Trei şoferi cercetaţi de poliţiştii covăsneni pentru infracțiuni rutiere

Marți, 12 septembrie, în jurul orei 17:15, polițiștii din Sfântu Gheorghe, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au oprit pe strada Kos Karoly un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul este neînmatriculat, iar numerele de circulație provizorii montate pe acesta au fost atribuite unui alt autovehicul, având valabilitatea expirată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv cu numere false.

Publicitate

În noaptea de 12/13 septembrie, în jurul orei 02:20, o patrulă auto din cadrul Poliției Stațiunii Covasna a observat un autoturism care avea o traiectorie de mers nefirească, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. La volan a fost identificat un bărbat care emana halenă alcoolică, iar în urma testării s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate spitalicească, însă a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Și la Vîlcele, în urma unei tamponări a două autoturisme, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, care fiind testat cu alcooltestul s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent șef de poliție Lambrino Carmen

Publicitate
banner we radio