Info Trafic, Ştiri locale

Trei răniţi într-un accident la intrarea în Sfântu Gheorghe dinspre Vâlcele

Oboseala la volan a provocat un nou accident rutier în judeţul Covasna. În dimineaţa zilei de marţi, 24 mai, în jurul orei 8, şoferul în vârstă de 28 de ani al unui autoturism înmatriculat în Covasna, care circula dinspre Vâlcele spre Sfântu Gheorghe, se pare că a adormit la volan şi a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism înmatriculat în Braşov, condus de o femeie de 28 de ani, care circula regulamentar.

Conform informaţiilor primite de la IPJ Covasna, în urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturismul care a provocat accidentul, şi rănirea uşoară a celor doi şoferi.

Publicitate

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii atrag atenția șoferilor să evite să se urce la volan dacă se simt obosiți. Respectați timpii de conducere și de odihnă, iar dacă în timp ce conduceți simțiți că nu vă mai puteți concentra, trageți pe treapta și acordați-vă puțin timp pentru a vă odihni. Oboseala la volan poate duce la adevărate tragedii.

Publicitate
banner we radio