Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Trei persoane au murit la Ozun după ce o maşină a căzut de pe pod

UPDATE ora 16.34. Din păcate, şi pasagerul în vârstă de 82 de ani rănit foarte grav în urma accidentului de vineri de la Ozun a decedat ulterior la Spitalul Judeţean din Braşov. Bilanţul ajunge astfel la 3 morţi şi un rănit grav, şoferul în vârstă de 69 de ani.

_________________________________

Publicitate

UPDATE ora 16. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii sosiţi la locul accidentului, se pare că oboseala la volan ar fi cauza acestei tragedii. De asemenea, de la purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Marin, am aflat că cele două persoane decedate aveau vârstele de 77 şi 84 de ani, iar şoferul în vârstă de 69 de ani şi un al patrulea pasager, în vârstă de 82 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov în stare gravă.

_________________________________

Ştirea iniţială:

O maşină în care se aflau patru persoane a căzut, vineri, de pe un pod aflat la intrarea în localitatea covăsneană Ozun, două dintre ele pierzându-şi viaţa în urma acestui accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Marius Tolvaj, a declarat că în maşina înmatriculată în judeţul Galaţi se aflau patru persoane în vârstă, care au suferit răni grave şi foarte grave.

Pentru salvarea lor au intervenit un echipaj de la SMURD Covasna şi trei de la Serviciul de Ambulanţă Covasna, cărora le-au venit în ajutor un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Braşov.

\’Din păcate, două dintre persoane au decedat, nu au mai putut fi resuscitate. Celelalte două victime au fost transportate la spital\’, a spus Marius Tolvaj. Potrivit acestuia, Poliţia va stabili cauzele producerii accidentului.

(Agerpres)

Conform unor date statistice puse la dispoziţie de IPJ Covasna, pe drumurile din judeţul Covasna au avut loc în acest an 63 de accidente grave soldate cu 20 de morţi, 57 de răniţi grav, 35 de răniţi uşor.

Principalele cauze ale producerii acestor accidente sunt în ordine viteza neadaptată, abateri ale bicicliştilor şi pietonilor, dar şi depăşirile neregulamentare.

Din cauza oboselii la volan s-au produs anul acesta în judeţul Covasna 6 accidente grave, soldate cu 4 morţi, 7 răniţi grav, 5 răniţi uşor.

 

Publicitate
banner we radio