Ştiri locale

Trei persoane au ajuns la Spital după o bătaie la Breţcu

Vineri seară, la ora 21:40, poliţiştii din comuna Breţcu, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană din localitate, despre faptul că pe stradă în fața locuinței sale, un grup de persoane înarmate cu obiecte contondente amenință cu acte de violență pe membrii familiei sale.

Din cercetările întreprinse de poliţişti s-a stabilit că în aceeaşi seară, în jurul orelor 21:00, în incinta unui bar din comună, pe fondul consumului excesiv de alcool și în urma unor discuții contradictorii a avut loc un scandal între două grupuri de persoane, una dintre acestea făcând parte din familia apelantului.

Publicitate

După incident o parte din persoane s-au deplasat pe stradă în fața imobilului în cauză, ocazie cu care au distrus poarta de acces, au intrat în curte şi au proferat ameninţări, chemându-i pe locatari afară cu intenţia de a provoca scandal. Între timp, în zonă au mai venit alte persoane, cele două grupuri adresându-şi injurii reciproc şi lovindu-se cu obiectele contondente pe care le aveau asupra lor. Scandalul a fost aplanat de poliţiştii postului, sprijiniţi de alte patrule din zonă.

În urma conflictului 3 persoane s-au prezentat la Spitalul mun. Târgu Secuiesc pentru investigaţii, fiind diagnosticaţi cu diverse traumatisme.

Cercetările sunt continuate sub îndrumarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Secuiesc aspectul săvârșirii infracţiuniilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, violarea de domiciliu și distrugere.

(IPJ Covasna)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio