Info Trafic, Ştiri locale

Trei motocicliști, răniți într-un accident pe DN 11 în zona Cernat din judeţul Covasna

Trei motociclişti au fost răniţi duminică după prânz într-un accident care a avut loc pe DN 11, în zona localității Cernat din judeţul Covasna. În accident au mai fost implicate un autoturism și un TIR.

„La data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Covasna au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 11, în localitatea Cernat. Din verificările inițiale a rezultat că dintr-un grup de motociclete care se deplasa pe DN 11, în localitatea Cernat, la kilometrul 49+500 m, a doua motocicletă, condusă de o femeie de 26 de ani, nu ar fi observat că motocicleta din fața sa ar fi frânat și a intrat în coliziune cu aceasta, proiectând-o în autoturismul care se deplasa, în același sens, în fața lor. În urma impactului, motocicleta condusă de femeie a acroșat roata unui tir, aflat pe același sens de mers, fiind ulterior lovită și de o a treia motocicletă ce venea din spate. În urma accidentului, 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia de 26 de ani, conducătorul și un pasager de pe motocicleta care a fost proiectată în autoturism. Aceștia au fost transportaţi la spital pentru investigații de specialitate, precum și (în cazul conducătorilor auto) pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Covasna.

Publicitate

Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă a fost afectat timp de peste două ore.

Foto: unupetrotus.ro

Publicitate
Publicitate
banner we radio