Sport, Ştiri locale

Trei jucători de la Sepsi OSK şi trei jucătoare de la Sepsi-SIC, confirmaţi cu COVID-19

Clubul Sepsi OSK a postat joi pe pagina oficială de Facebook un anunţ despre patru cazuri de COVID-19 confirmate în cadrului clubului. Este vorba despre 3 jucători şi un membru al staff-ului medical. Redăm mai jos comunicatul:

„Deși au fost respectate toate regulile de prevenție pentru a proteja echipa, ca urmare a testării periodice, în cursul zilei de joi, 12 noiembrie, au fost depistate în cadrul Clubului Sepsi OSK patru persoane cu rezultat pozitiv pentru COVID-19. Este vorba de 3 jucători şi un membru al staff-ului medical. Cei patru sunt asimptomatici, au intrat imediat în izolare şi am luat toate măsurile de precauţie posibile pentru a ne asigura că virusul nu se va răspândi.”

Publicitate

Şi echipa de baschet Sepsi-SIC a anunţat pe pagina de Facebook confirmarea de cazuri de COVID-19 în rândul echipei:

“Din păcate, COVID-19 nu ocolește echipa noastră. În urma ultimelor testări efectuate, 3 jucătoare au fost depistate pozitiv pentru noul tip de coronavirus. Fetele sunt izolate acasă, dar se simt bine. Suntem convinși că împreună vom depăși acest moment și ne vom întoarce cu toții sănătoși pe teren!”, este anunţul postat de Club.

Publicitate
banner we radio