Ştiri locale

Transportul bicicletelor către Șugaș Băi, extins pe perioada vacanței de vară

Serviciul de transport al bicicletelor către Șugaș Băi, pe care Multi-Trans l-a introdus în luna august a anului trecut, va fi extins pe perioada vacanței de vară, fiind disponibil pe toate rutele care circulă către stațiune. Potrivit reprezentanților companiei, cu excepția zilelor de luni, serviciul va fi disponibil zilnic, inclusiv în weekend, pentru cursele care pornesc la orele 10:00 și 16:00, tariful pentru transportul bicicletelor fiind 2,5 lei. 

„Cu bucurie vă informăm că începând cu data de 25 iunie, în perioada vacanței de vară, serviciul de transport al bicicletelor va fi disponibil pe toate rutele către stațiunea Șugaș Băi. În zilele lucrătoare, de la marți până vineri, și în weekenduri și sărbători legale, la cursele care pleacă spre Șugaș Băi la orele 10:00 și 16:00, va exista posibilitatea transportului de biciclete. Nu ratați această oportunitate și bucurați-vă de confortul și avantajele transportului bicicletelor”, au transmis reprezentanții companiei Multi-Trans.

Serviciul de transport al bicicletelor către Șugaș Băi a fost reluat în luna mai, fiind disponibil inițial de marți până vineri, de la ora 16:00, și doar în weekend de la orele 10:00 și 16:00.

Ideea de a introduce acest serviciu pe ruta Sfântu Gheorghe – Șugaș Băi a apărut în urma solicitărilor venite din partea unor asociații de cicliști, dar și după modelul companiei de transport RAT Brașov, care a introdus acest serviciu gratuit, în urmă cu mai mulți ani, pentru toate autobuzele care circulă spre Poiana Brașov.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio