Info Trafic, Ştiri locale

Trafic blocat de DN 11, în Pasul Oituz, din cauza unui arbore căzut pe carosabil

Traficul rutier este blocat pe DN11 Braşov – Bacău, în zona Pasului Oituz, din cauza unui copac care s-a prăbuşit pe carosabil.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, Toth Sigismund, a declarat că circulaţia este oprită în zonă şi că se aşteaptă un echipaj de intervenţie care să degajeze drumul.

Publicitate

Toth Sigismund a precizat că în cursul dimineţii, tot în zona Pasului Oituz, a mai căzut un copac, care a lovit un autovehicul aflat în trafic, însă circulaţia rutieră nu a fost întreruptă.

„Copacul a căzut pe o dubiţă, iar şoferul a fost rănit uşor şi a fost preluat de o ambulanţă”, a declarat acesta.

Potrivit directorului Secţiei Drumuri Naţionale Covasna, ing. Cristian Drincă, pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă, traficul fiind îngreunat din cauza ninsorii în special în zonele montane.

Utilajele de deszăpezire acţionează continuu şi nu există drumuri blocate, însă pe mai multe tronsoane ale DN 11 Braşov – Bacău, în zona Pasului Oituz, DN 10 Braşov – Buzău şi DN 12 ce face legătura între judeţele Covasna şi Harghita, unde a nins abundent, iar vântul a viscolit zăpada, se circulă cu dificultate.

În judeţul Covasna continuă să ningă de miercuri seară, iar pe carosabil stratul de zăpadă măsoară între 0 şi 2 centimetri, în timp ce în afara acestuia, în anumite zone, măsoară chiar şi 60 de centimetri.

Autorităţile recomandă şoferilor să nu pornească la drum dacă nu au autoturismele echipate de iarnă.

(Agerpres)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio