Ştiri

Toţi parlamentarii USR își dau demisia, pentru a nu beneficia de pensia specială

Deputații și senatorii USR își vor depune, marți dimineață, demisia din Parlament, pentru a nu beneficia de pensia specială, a anunțat luni seară liderul USR, Dan Barna.

”Așa cum am anuntat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.

Publicitate

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Potrivit acestuia, USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare.

”Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată.

Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, a conchis Dan Barna.

Publicitate
banner we radio