Ştiri locale

Topul celor mai vizionate filme la Cinema Arta în prima lună de funcţionare

La Cinema Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe s-au a vândut 4 530 de bilete de la ziua deschiderii, cele mai populare filme fiind Cincizeci de umbre întunecate şi Ozzy-Marea evadare – arată cele mai recente statistici ale cinematografului.

Conform raportului periodic din perioada 20 ianuarie-16 februarie 2017 dramele romantice şi filmele de comedie, de acţiune, de familie şi de sci-fi au mare succes la public.

Dintre filmele romantice peliculele americane Cincizeci de umbre întunecate/Fifty Shades Darker şi La La Land sunt cele mai populare.

\"\"   \"\"

În categoria de filme pentru familie comedia americană De ce el?/Why him? şi animația spaniolo-canadiană 3D Ozzy-Marea evadare sunt fruntaşii.

\"\"   \"\"

În topul celor mai vizionate filme se numără şi mari producții 3D: filmul de acțiune Assassin’s Creed: Codul asasinului (SUA-Marea Britanie-Franţa) şi o poveste științifico-fantastică cu titlul Pasagerii /Passengers  (SUA).
\"\"   \"\"

După 154 de proiecţii circa 4 530 de bilete au fost vândute, iar acest număr arată că Cinema Arta by Cityplex are o audienţă activă. De asemenea, oamenii sunt entuziaști, recunoscători și apreciază noul cinematograf.
Biletele pot fi cumpărate în timpul programului de lucru, de luni până vineri, între orele 16-22, şi în weekend între orele 11-23, tot în acest interval se pot face rezervări telefonice la numărul 0787 526 102. În afara programului există  posibilitatea de a rezerva şi on-line biletele pe pagina arta.cityplex.ro, însă acestea trebuiesc preluate cu minim 40 de minute înaintea proiecțiilor, în caz contrar rezervările sunt șterse de către sistem.

Vă dorim vizionare plăcută!

Sursa: sfantugheorgheinfo.ro

Programul Cinema Arta Sfântu Gheorghe pentru perioada 17-23 februarie îl găseşti AICI

Publicitate
banner we radio