Ştiri

Toboşarul AC/DC a încercat să angajeze un asasin, care să ucidă două persoane

Toboşarul legendarei trupe AC/DC, Phil Rudd, a fost arestat, joi dimineaţă, în Noua Zeelandă, pe motiv că ar fi planuit uciderea a două persoane.

Rockerul în vârstă de 60 de ani a fost ridicat de acasă, din Taraunga, informează ContactMusic. Acesta ar fi încercat să apeleze la un asasin plătit. Nu se cunoaşte pentru moment identitatea persoanelor care urmau să fie ucise.

Publicitate

În urma raidului poliţiei, în casa muzicianului s-au găsit şi droguri, metamfetamină şi cannabis, aşa că Phil Rudd a fost acuzat şi de posesie de droguri.

Acesta a apărut în faţa unui tribunal, fiind însă eliberat ulterior pe cauţiune. La audiere nu purta încălţăminte şi nu a scos niciun cuvânt, informează The Guardian. O nouă audiere a fost programată pentru 27 noiembrie.

La plecare, Rudd nu a vorbit cu presa, urcând într-un Mercedes.

Rudd a devenit membru AC/DC în 1975, însă a fost dat afară din trupă în 1983. S-a reîntors în 1994, rămânând alături de colegii săi până în prezent. Totuşi, în cel mai recent afiş de promovare a trupei, acesta nu apare.

În posterele AC/DC din ultima vreme apar basistul Cliff Williams, chitaristul Angus Young şi Stevie Young, cel care l-a înlocuit pe Malcolm Young, care îi este unchi. Acesta din urmă se luptă cu demenţa, fiind internat într-o clinică.

Phil Rudd nu a participat nici la cele mai recente filmări cu trupa, în ultimele luni. AC/DC începe un turneu în 23 noiembrie, din Australia.

Publicitate
Publicitate
banner we radio