Ştiri locale

Toate cele șapte sate ale comunei Ozun vor fi iluminate public

Toate cele șapte sate aparținătoare comunei Ozun vor fi iluminate public, printr-un proiect finanțat în proporție de aproape 82% de către Administrația Fondului de Mediu.

Contractul, în valoare de un milion de lei, a fost semnat la finalul săptămânii trecute, iar termenul pentru implementarea proiectului este de un an, potrivit primarului Ráduly István.

Publicitate

„Comuna Ozun a câştigat încă un proiect! (este al 29 – lea câştigat). Proiectul intitulat Eficientizarea şi modernizarea iluminatului public în comuna Ozun, jud. Covasna înaintat la Administraţia Fondului pentru Mediu din cadrul Ministerul Mediului a fost declarat câştigător, ca atare astăzi (vineri – n.r.) am şi semnat contractul de finanţare în valoarea de un milion de lei, reprezentând 81,80% din valoarea totală al investiţiei”, a scris edilul, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Potrivit acestuia, după implementarea investiţiei toate străzile din cele şapte sate ale comunei vor fi iluminate public, în total urmând să fie montate peste 1.000 de corpuri de iluminat.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio