Ştiri locale

Ținutul Conacelor nu a fost ales printre Destinaţiile anului 2021 în România

Ținutul Conacelor din judeţul Covasna se numără printre primele 10 destinaţii din ţară care au primit cele mai multe nominalizări pentru „Destinaţia Anului 2021” în România, însă pierde lupta pentru acest titlu.

Până pe data de 4 iunie, locuitorii judeţului, şi nu numai, au putut propune această destinaţie turistică accesând site-ul www.destinatiaanului.ro. În funcție de voturile înregistrate, doar șase destinații au fost desemnate finaliste, şi vor fi promovate în campania realizată de postul de televiziune Prima TV și zece dintre cele mai importante bloguri de turism din România.

Publicitate

Pe lista destinaţiilor finaliste se numără Banatul Montan, Brăila, Iași, Oradea, Maramureș şi Delta Dunării.

„Prima fază a nominalizălilor pentru titlul de Destinația anului în România a luat sfârșit. După totalizarea propunerilor, organizatorii au anunțat primele 10 destinații care au primit cele mai multe nominalizări. Astfel Banatul Montan, Brăila, Iași, Oradea, Maramureș, Delta Dunării s-au calificat în finală, pe următoarele locuri clasându-se Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor – Covasna și Alba Iulia. Felicitări finalistelor, dar în același timp și fiecărei destinații care prin acest proiect au reușit să iasă în față. Vă mulțumim pentru susținerea acestui demers și pentru toate nominalizările pe care le-ați făcut. Suntem mândri că prin ajutorul vostru am reușit să ajungem printre primele 10 destinații din România”, a transmis echipa Visit Covsna într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Destinaţia câştigătoare va fi aleasă în data de 4 septembrie, în urma votului publicului și al bloggerilor de turism.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio