Ştiri locale

Ținutul conacelor din județul Covasna poate deveni Destinația anului 2021 în România

Autorităţile covăsnene şi-au propus să transforme Ținutul conacelor în „Destinația Anului 2021” în România, şi invită locuitorii judeţului, şi nu numai pe ei, ca până în data de 4 iunie să nominalizeze în număr cât mai mare această destinaţie turistică, accesând site-ul www.destinatiaanului.ro.

În funcție de voturile înregistrate, vor fi desemnate șase destinații finaliste care vor fi promovate în campania realizată de postul de televiziune Prima TV și zece dintre cele mai importante bloguri de turism din România. Destinaţia câştigătoare va fi aleasă în data de 4 septembrie, în urma votului publicului și al bloggerilor de turism.

Publicitate

„Bucură-te de măreția și istoria castelelor și conacelor din Covasna. Cele mai multe dintre ele au fost refăcute și redate circuitului turistic în calitate de hoteluri și pensiuni, iar cu atmosfera lor fascinantă, arhaic luxoasă reprezintă un loc unde istoria poate fi trăită și savurată, dar și îmbinată cu așteptările omului modern. Este o destinație care revigorează și inspiră! (…) Haideți să transformăm Ținutul Conacelor din Covasna în destinația anului în România! (…) Aici dorim să ajungem cu ajutorul vostru”, se arată în apelul echipei Visit Covasna.

Conform regulamentului de concurs, pot fi înscrise în cursa pentru titlul de „Destinaţia Anului 2021” sate, comune, oraşe, sau chiar regiuni (dar nu foarte mari), de dimensiunea unui judeţ.

„Propuneţi acel loc care v-a vrăjit, acel loc pe care-l iubiţi, acel loc unde v-aţi dori să mergeţi în 2021. Echipe de filmare se vor duce în aceste 6 destinaţii pentru a vi le va prezenta apoi vouă cu comori necunoscute, oameni cu poveşti faine, tradiţii sau dimpotrivă, modernism”, scriu iniţiatorii pe site-ul de prezentare al concursului.

Etapa de votare va avea loc în luna august, iar destinaţia câştigătoare va fi prezentată în data de 4 septembrie, la Prima TV.

Mai multe detalii despre concurs pot fi aflate accesând link-ul https://bit.ly/3vriNYF.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio