Ştiri locale

TEGA a început curățenia în Sfântu Gheorghe la sfârșitul iernii

În ultimele zile, în diverse zone din Sfântu Gheorghe au avut loc spălări de străzi și spații publice și curățenie generală: vremea caldă a favorizat curățenia, iar TEGA s-a ocupat de lucrări.

„Sunt convins că sezonul acesta vor mai fi ninsori, dar acesta nu este un motiv pentru a nu profita de vremea bună și a curăța orașul: s-a curățat praful, stâlpii stropiţi, semnele de circulație și carosabilul murdărite în timpul iernii: aș putea spune că este curățenia de sfârșit de iarnă, urmată mai târziu de curățenia de primăvară”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Curățenia este efectuată de mai multe echipe deodată, mai ales la primele ore ale dimineții și după-amiaza, cu scopul de a evita perturbarea traficului. De data aceasta, punctele de plecare au fost cartierele Gării și Ciucului, dar TEGA va spăla și mătura aproape întregul oraș până la mijlocul lunii martie.

Semnele de circulație și gangurile din jurul blocurilor vor fi în centrul atenției, dar vor fi vizate și stațiile de autobuz. În timpul perioadelor friguroase, pe lângă îndepărtarea zăpezii, au fost împrăștiate materiale antiderapante, inclusiv nisip, pe asfalt, care acum este îndepărtat de angajații TEGA.

Pe lângă aceasta, sunt în curs de dezinfectare atât containerele de gunoi închise, cât și cele deschise: TEGA roagă locuitorii să semnaleze pe pagina de Facebook a companiei sau la numărul de telefon 0267 310123 orice scurgeri de gunoi sau alte materiale la oricare dintre containere.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
banner we radio