Ştiri locale

Teatrul Gong din Sibiu aduce „Vaca Rosalinda” la Zilele Sfântu Gheorghe

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu aduce pe scena Zilelor Sfântu Gheorghe un spectacol muzical presărat cu multe momente comice, care va transpune spectatorii de toate vârstele în lumea animalelor, dar și într-un univers plin de emoții și aventuri neașteptate. În acest univers, animalele din ogradă știu să cânte la pian, la tobe, la chitară sau la cajon și ne vor povesti despre cum au ajuns să fie terorizate de o… vacă.

Rosalinda, o vacă specială și încântătoare, dorește să fie diferită de celelalte vaci din fermă și reușește prin atitudinea sa critică să-i exaspereze pe cei din jurul ei. Viața la fermă devine insuportabilă, iar țăranul decide să își trimită vaca departe de casă. În căutarea libertății și a identității sale, Rosalinda pornește într-o călătorie neașteptată, în care va întâlni personaje diverse, va trece prin momente de bucurie și de tristețe, dar va reuși să învețe o lecție importantă despre importanța acceptării de sine.

Actorii care dau viață personajelor reușesc să transmită emoții puternice și să te facă să te simți aproape de fiecare moment al poveștii cu ajutorul unui adevărat laborator muzical, experimentând narațiuni performative pline de energie. Aceștia cântă la chitară, cajon, clape, tobe, trompetă, djembe, fluier, tamburină, drâmbă, maracos, clopote tubulare și cabasa, conturând un spectacol inventiv și fascinant.

Inițiat de actorii Eliza Păuna, Claudiu Fălămaș, Alexandra Șerban, Paul Bondane și Anton Balint, spectacolul „Vaca Rosalinda” promite să fie o călătorie emoționantă, plină de aventuri și învățături.

Data: joi, 27 aprilie, orele 11:00 și 14:00
Locul de desfășurare: Teatrul „Andrei Mureșanu”
Vârstă recomandată: 5+
Durată: 50 de minute

Bilet cu preț întreg: 30 lei, bilet cu preț redus:15 lei.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro sau personal de la Casa Municipală de Bilete (Piața Libertății nr. 1). Casa de bilete este deschisă luni și miercuri între orele 8:00 și 16:00, marți și joi până la ora 18:00 și vineri până la ora 15:00. Studenții, pensionarii și cei care au card de familie numeroasă pot cumpăra bilete cu reducere de la casa de bilete.

Publicitate
banner we radio