Ştiri locale

Teatrul „Andrei Mureşanu” îşi deschide noua stagiune cu spectacolul „Faust Family”

Teatrul „Andrei Mureşanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe îşi deschide noua stagiune cu spectacolul „Faust Family”, care va putea fi urmărit în condiţii speciale de către spectatori.

„Deşi imprevizibilul pandemic planează încă asupra lumii întregi, Teatrul “Andrei Mureşanu” se pregăteşte intens pentru stagiunea 2020-2021. Astfel, primul spectacol pe care publicul îl va putea urmări la începutul toamnei este “Faust Family”, în regia lui Botond Nagy. Lansat în septembrie 2019, spectacolul nu a mai putut fi inclus în programul TAM din cauza gravelor probleme de sănătate pe care actriţa Mirela Bucur le-a întâmpinat imediat după premieră şi care, în final, au obligat întreaga comunitate artistică să se despartă de ea pentru totdeauna (…) Spectacolul “Faust Family” va fi relansat în zilele de 1 şi 2 septembrie de la ora 19:00 (…) Dată fiind nevoia de a proteja publicul spectator de pericolul îmbolnăvirii de COVID-19, avanpremiera şi premiera noii versiuni a spectacolului “Faust Family” se vor juca în condiţii diferite de cele obişnuite. Astfel, actorii vor juca pe scena din incinta clădirii teatrului, însă spectatorii vor putea urmări spectacolul pe un ecran mare, amplasat într-un cort special amenajat în curtea TAM. În felul acesta, toate normele de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus vor fi pe deplin respectate. În plus, spectacolul va putea fi vizionat şi de acasă, întrucât el va fi transmis prin live streaming pe pagina de Facebook a Teatrului „Andrei Mureşanu”, precizează conducerea TAM, într-un comunicat de presă.

Publicitate

Potrivit acestuia, publicul va avea prilejul de a o vedea pe actriţa Teatrului Bulandra, Manuela Ciucur în rolul Mirabelei Power.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio