Ştiri locale

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe începe stagiunea 2019-2020 „în forță”

Teatrul „Andrei Mureșanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe va deschide stagiunea 2019-2020 în data de 1 septembrie, iar lunile următoare se anunță pline pentru actorii care și în acest an s-au pregătit să îi întâmpine pe spectatori cu spectacole pentru toate gusturile și vârstele.

Premiera spectacolului „Faust Family” în regia lui Botond Nagy, turnee în țară și în străinătate, dar și mult-așteptatul Festival D-Butan-T, care va avea loc în perioada 13-19 octombrie, sunt doar o mică parte dintre surprizele pe care conducerea TAM le pregătește în această stagiune.

„Septembrie se apropie rapid iar noi începem în forță! În 17 septembrie participăm la Festivalul de Teatru de la Odorheiu Secuiesc cu spectacolul “Nu chiar 1918” (….) În 25 septembrie avem premiera spectacolului “Faust Family” în regia lui Botond Nagy, apoi urmează festivalul de la Râmnicu Vâlcea, festivalul de la Piatra Neamț, spectacol la Iași, festival la București și am ajuns la al nostru DbutanT în perioada 13-19 octombrie – o ediție explozivă, poate cea mai complexă de până acum, ediție dedicată dansului și muzicii. În noiembrie avem un nou turneu în Italia și festivalul de la Timișoara și stați să vedeți ce surpriză v-am pregătit de 1 decembrie… Ne vedem în curând la teatru. Se anunță un an și o stagiune de top!”, au transmis reprezentanții TAM într-o postare pe Facebook.

Conducerea instituției a anunțat că va lansa trei tipuri de abonamente: Clasic (10 spectacole la alegere din repertoriul curent), pentru care spectatorii vor plăti 100 lei; Economic (10 spectacole la alegere din repertoriul curent), pentru elevi, studenți și pensionari, în valoare de 65 lei; respectiv Prichindel (4 spectacole invitate: teatre de copii și de animație din țară), în valoare de 30 lei.

Abonamentele (inclusiv cele „Prichindel” care conțin 4 spectacole invitate ale teatrelor din Focșani, Bacău, Sibiu și Brașov) pot fi deja rezervate telefonic și pot fi ridicate după data de 1 septembrie, la fel și biletele gratuite pentru Festivalul D-butan-T.

(Ioana Ardeleanu)  

banner we radio