Ştiri locale

Teatru, jazz şi blues la Zilele Sfântu Gheorghe

În cadrul Săptămânii Culturale a Zilelor Sfântu Gheorghe sunt mai multe spectacole de teatru valoroase, printre care şi cele în limba română, sau subtitrate în limba română.

Duminică, 17 aprilie, cu începere de la ora 19:30, în sala mare a Teatrului Tamási Áron, Teatrul Naţional din Cluj-Napoca prezintă spectacolul „Clasa noastră”, de Tadeusz Słobodzianek, în regia lui Bocsárdi László. Piesa a fost propusă pentru trofeul UNITER.

Publicitate

Luni, 18 aprilie, cu începere de la ora 19, în sala Studio, Compania Tompa Miklós a Teatrului Naţional Maghiar din Târgu Mureş prezintă spectacolul „Regizarea”, de Bartis Attila. Regia: Bartis Attila. Spectacolul este subtitrat în limba română.

Joi, 21 aprilie, cu începere de la ora 19, în sala Studio, Teatrul Naţional Maghiar din Cluj-Napoca prezintă spectacolul „Cântec de lebădă”, după Cehov, în regia lui Sinkó Ferenc. Spectacolul este subtitrat în limba română şi este recomandat persoanelor de peste 14 ani.

La toate aceste spectacole biletele costă 25 de lei şi au fost puse în vânzare la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, dar se pot procura şi online de pe site-ul www.biletmaster.ro

În aceeaşi perioadă Teatrul Andrei Mureşanu mai susţine două spectacole.

Sâmbătă, 16 aprilie, cu începere de la ora 19, în sala Arta, Teatrul Andrei Mureşanu prezintă spectacolul „Histrion”. Biletele costă 10.

Duminică, 17 aprilie, cu începere de la ora 19, în sala Arta, Teatrul Andrei Mureşanu prezintă spectacolul „Sfântul din Sfântu Gheorghe”, în regia Anei Mărgineanu. Biletele costă 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Jazz şi blues la Zilele Sfântu Gheorghe

Asociaţia Culturală şi de Tineret MUKKK organizează şi în acest an Clubul Jazz şi Blues de Zilele Sfântu Gheorghe. Concertele vor avea loc în perioada 19-21 aprilie la Barul Di Stefano al Restaurantului Park.

Seria va fi deschisă marţi, 19 aprilie, de formaţia JAZZTODAY din Oradea, urmată de o „echipă mixtă” Sfântu Gheorghe – Cluj-Napoca, numită Malter Ego.

Miercuri, 20 aprilie după Border Split (Sfântu Gheorghe – Tîrgu Mureş) va cânta Elek István Quintet din Budapesta.

Joi, 21 aprilie vor concerta formaţiile Black Betty din Sfântu Gheorghe şi Rambling Blues Trio din Szeged (HU).

Concertele vor începe la orele 20 respectiv 22. Biletele valabile pentru o zi costă 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru studenţi şi elevi.

Publicitate
banner we radio