Ştiri locale

Tarja Turunen şi Holograf, la Zilele Sfântu Gheorghe 2019

Organizatorii ediţiei 28 a Zilelor Sfântu Gheorghe au anunţat joi primele concerte care vor avea loc pe Scena Principală a evenimentului.

Astfel, solista finlandeză Tarja Turunen va cânta pentru prima oară la Sfântu Gheorghe pe 5 mai, duminică, de la ora 20:30.

Publicitate

Cunoscută mai ales ca solistă a trupei Nightwish, Tarja Turunen şi-a început cariera solo în 2005, iar până în prezent a lansat patru albume de studio.

Profilul vocal al Tarjei Turunen se încadrează în categoria sopranelor lirice, iar întinderea sa vocală măsoară aproximativ trei octave.

La fix 10 ani de la ultima lor prezenţă la Zilele Sfântu Gheorghe, trupa Holograf revine pe Scena Principală, urmând să suţină un concert live sâmbătă, 4 mai, de la ora 23:00.

Una dintre cele mai iubite formaţii rock din muzica românească umple mereu sălile şi locaţiile în care concertează, iar hiturile trupei sunt cunoscute şi fredonate de milioane de fani.

Click AICI pentru detalii despre noutăţile de la Zilele Sfântu Gheorghe din acest an, care vor avea loc în perioada 24 aprilie – 5 mai.

Publicitate
banner we radio